tirsdag 31. juli 2012

Hei Håå :)

Nå er hentesettet til lillebror/lillesøster neeesten ferdig :)  er i gang med kyse, å sokkene etter det :) regner med jeg ikke bruker så altfor lang tid med det.
Har hatt lillegutt hjemme i over en mnd nå i sommer, det har vært så kos <3 Men dagene går i ett med en liten aktiv liten gutt :D det blir masse lek inne å ute , å masse trilleturer :) Og da har det vært mindre tid til lekser å strikking.  Men imorgen er det barnehage å jeg tror Kevin gleder seg !:)  Og mamman skal da rydde, vaske, finne frem baby utstyr å vaske det, masse oppgaver skriving å få henteserttet klart:) så kan jeg slappe av resten av ukene, selvom det blir noen laaange uker tenker jeg .....:)  Vi gleder oss enormt til å møte lillegullet som ligger i magen :) <3  Jeg har en god følelse å tror dette vil gå  veldig bra uten noen komplikasjoner , så da satser vi på det !:)  
Skal legge ut et bilde av settet uten knapper, kyse å sokker, så får dere se :)2 kommentarer:

  1. Det ble så fint Hege, du har hatt en fantastisk utvikling på håndarbeidsfronten. Nydelig lite sett som skal varme en nydelig liten skatt <3

    SvarSlett
  2. Takk, syns også æ har blitt kjempe flink !:D artig!! ja ble veldig fornøyd !:) nu e det kun såkkan igjen så e det klart !:) å sy på knappan da.

    ja, håpe det passe en liten stund <3 men så har vi et større som du har strikke til Kevin som kan brukes når det her ikke passe mere :))

    SvarSlett